Minőségirányítás

Minőségirányítás

Minőségpolitika

A TRIBELON Zrt. az ingatlan üzemeltetési tevékenysége során a magyarországi piacon meghatározó szerepre törekszik, annak érdekében, hogy biztosítani tudja saját maga és az alvállalkozók megélhetését, boldogulását.

Szem előtt tartja az érdekelt feleinek, köztük a vevők elégedettségét. Ehhez megfelelő képzettséggel és jogosultsággal rendelkező megbízható alvállalkozókat von be az üzemeltetési-, és egyéb szolgáltatási tevékenységbe.

Ezen elvek betartása érdekében az alvállalkozóktól messzemenően elvárja a TRIBELON Zrt. a minőségirányítási rendszerszabvány által megfogalmazott követelmények maradéktalan betartását, úgy, hogy hozzájáruljon a tevékenységen keresztül a vevői elégedettség fokozásához.

A tevékenysége során a gazdaságos és környezetkímélő megoldásokat részesítteti előnyben. A környezetkímélését és a környezetvédelmét a végzett tevékenységekkel kapcsolatban alkalmazható jogszabályok maradéktalan betartásával és az alvállalkozókkal történő betartatásával kívánja elérni. Ezen követelmények egyértelműen és ellentmondás mentesen hozza az alvállalkozó tudomására.

Minden esetben nyitott a TRIBELON Zrt. a fejlesztési igényekre, melyek a jobbítás irányába visznek és az ISO 9001 szabvány követelményeinek betartását is figyelembe veszi.

Fót, 2018.09.11.

Brindza Tibor
vezérigazgató

2151 Fót, Móricz Zsigmond út 16; Tel: +36-70/557-0889; E-mail: tibor.brindza@tribelon.hu;
Web: www.tribelon.hu

b b